دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه حلوای آجیل |
 |
طرز تهیه
پودر قند را الک کنید آرد را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شده و عطر آن بلند شود و درعین حال رنگ آن تغییر نکند. پودر نشاسته را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. مواد را از روی حرارت بردارید و با کافی میت مخلوط کنید. روغن را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا روغن آب شود. تابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کنید و بگذاریدتا مواد نیمه گرم شودو سپس پودر قند و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. حلوا را به ضخامت 1 تا 15 سانتیمتر باز کنید. حلوا را با ابعاد 3*3 سانتیمتر برش دهید روی هر کدام از برش های حلوا، بادام و گردو و بادام هندی و فندق قرار دهید. شکلات را آب کنید و داخل قیف بریزید و روی حلوا را تزیین کنید حلوای آجیل به مدت 2 روز در ظرف در بسته و بیرون از یخچال قابل نگهداری است.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|